Ling Skin CareThere are 33 products.

Ling Skin Care
Ling er en hudplejeserie, som giver dig en ungdommelig hud. Hudplejeserien tilfører luksuriøs mirakelpleje til eksisterende problemer som rynker, akne og fine linjer. På samme tid reducerer hudplejeserien de naturlige tegn på alder. Du får derfor en strålende hud med glatte linjer og en flot glød.

Ling Chan har med sine mere end 35 års erfaring udviklet hudplejeserien og behandlingerne, som alle de kendte superstjerner og modeller sværger til i USA. Ling Skin Care er bl.a. at finde hos Ling’s egne SPA’er i New York, hos Four Seasons hotellerne, BeautyWorksWest med Dr. Daniel Sister i spidsen samt nogle af de mest prestigefyldte steder rundt om i verden.

Ling har behandlet alle hudtyper og hudproblemer. Hendes kunder tæller alt lige fra Hollywoods A-liste til forstadsfruerne, fra øst til vest, unge til ældre, men fælles for dem alle er, at de har opnået en smuk, jævn og sund strålende hud med den populære Ling Signature Facial. Med hendes omfattende viden har hun udviklet den perfekte synergi, som bevarer den smukke, sunde hud og modvirker for tidlig ældning, uren hud og en trist overflade. Ling behandlingerne og produkterne fusionerer traditionelle asiatiske skønheds-teknikker med state-of-the-Art ingredienser og teknologi. En serie baseret på naturlige ingredienser, uden parabener og parfume. Hver behandling er omhyggeligt udviklet til, at behandle den specifikke hudtype- og tilstand.