Panpuri There are no products.

Panpuri
Pañpuri er en naturlig SPA- og skønhedsserie uden parfume eller parabener, som bygger på traditionel thailandsk medicinlære. Vi ønsker, at indvie dig i de vidunderlige hemmeligheder bag Østens urter, som er viderebragt af Pañpuri.


Pañpuri tilbyder med sine produkter en fra Top-til-tå forkælelse af holistisk velvære gennem de reneste naturlige urter fra Østen.

Sand skønhed er mere end bare overfladisk og kommer dybt inde fra kroppen og sjælen. Hvis vi kommunikerer med vores sjæl og deler vores glæde og medfølelse med mennesker omkring os, vil vores krop lytte og stråle.Vi tror også på, at vores sanser er en indgang til vores sjæl. En af de bedste måder at kommunikere med vores sjæle på, er ved at pleje vores sanser med renhed i form af at undgå forgiftede situationer, sindstemninger og stoffer.

En tro på naturens styrke, som har været respekteret af vores forfædre i over 5000 år. Forfædre, der forstod, at vores krop, sjæl og miljø er sindigt og tæt forbundet. Vi ved at vores forfædre hyldede naturen ved at behandle sig selv med årtusind gamle urter fra Østen .

Den verdensomspændende wellness trend er stærkt inspireret af thailandsk medicinlære og en menneskelig visdom. Traditionel thailandsk medicinlære er holistisk og lægger vægt på harmoni mellem krop, sjæl og miljø som nøglen til et godt helbred.

Blomsterolier, knuste rødder og andre ældgamle naturlige helbredende metoder viderebragt fra generation til generation.