Rudolph Care There are 22 products.

Rudolph Care
Andrea Elisabeth Rudolph var gravid og lykkelig, da Greenpeace i 2006, som et led i en stor kemikampagne, testede hendes krop og blod for skadelige stoffer. Selv om hun var den næstyngste af otte testpersoner, var hun den, der havde flest kemikalier i blodet.

Mange af stofferne var bevist skadelige og hormonforstyrrende eller mistænkt for at være det, og midt i glæden over at skulle have sit første barn blev hun chokeret og oprørt, da hun fandt ud af, at mange af de skadelige kemikalier kom fra skønhedsprodukter - fra alle de lækre, kostbare cremer, olier, sæber og tonere, som hun havde forkælet sig selv med i årevis. Eller rettere troede hun havde forkælet sig selv med.

Testen fik hende til at kigge langt efter nye produkter. Det skulle være slut med skadelig kemi i skønhedens navn. På den anden side ville hun ikke undvære hendes daglige luksus, de fine dufte og de smukke emballager, som fuldender oplevelsen. Hun syntes ikke, det var urimelige krav, men ligegyldigt, hvor hun ledte, fandt hun ingen produkter, som levede op til det, hun ønskede sig mest; høj kvalitet med aktive ingredienser, eksklusiv og giftfri luksus.

En sommermorgen, hvor luften var klar og modet umuligt kunne svigte hende, besluttede hun derfor at tage sagen i egen hånd. Hun ville selv skabe det, hun manglede. Resultatet er Rudolph Care - en serie af eksklusive skønhedsprodukter, som på alle måder er den rene luksus krydret med de aktive ingredienser, som skal til for at huden næres og plejes korrekt. Hun bruger selv alle produkterne, fordi hun gerne vil være fri for ingredienser, som kan skade hende, hendes fremtid og hendes miljø.

Som de første skønhedsprodukter i verden er Rudolph Care både SVANEMÆRKET og ECOCERT-certificeret. Rudolph Care er begyndelsen på en god slutning.

Rudolph Care har efterfølgende vundet flere eftertragtede priser ved Danish Beauty Award i 2010 og 2011.

Nu kan du forkæle dig selv med god samvittighed.

Underkategorier